Foto's Ina Ploem

Zonnig Komfestival Rosmalen 2017

Door Ted van der Loo. Al lopende over het Komfestival Rosmalen 2017 kwam je dit jaar ogen en oren te kort want dankzij het toch mooie weer waren velen naar het centrum van Rosmalen gekomen om de benen te strekken, maar zeker ook om te zien wat de KOM Rosmalen allemaal te bieden had. En dat was dit jaar zeer veel, want heel veel verenigingen lieten zien wat zij te bieden hadden, veel winkeliers lieten de laatste nieuwe snufjes zien en zo was er voor elk wat wils.

Muziek op elke hoek van de straat en genoeg mogelijkheden om aan de inwendige mens te denken.

Vele hoogtepunten waren er dit jaar, maar één hoogte punt willen we toch niet onvermeld laten want de ‘Man van de Suikerspin’ werd dit jaar even in het zonnetje gezet vanwege het feit dat hij al meer dan 30 jaar (het juiste aantal jaren wist de goede man ook niet meer) een vaste standplaats heeft op het Kom Festival.

Vandaar dat Richard Gloudemans namens de organisatie, geassisteerd door wethouder Jos van Son, de man van ‘de Suikerspin’ een bos bloemen aan mocht bieden en aansluitend kreeg Jos van Son een suikerspin overhandigd als dank voor dit zeer mooie gebaar. De organisatie van Komfestival Rosmalen 2017 kan terug kijken op een zonnig, geslaagd en druk bezocht evenement waar de fotografen van ROS Kabelkrant uiteraard weer volop aanwezig waren om dit niet meer weg te denken festival voor u in beeld te brengen.

Adverteren op Rosmedia?
 
X