Bbso 01

Warming up for Christmas op 10 december

  • Uit

De grootste popband van Nederland Benny’s Big Show Orchestra laat weer van zich horen. Deze keer gaan zij een samenwerking aan met Musical en Popkoor Delft. U heeft vast al wel eens van Benny’s Big Show Orchestra gehoord, 16 jaar geleden werd de band opgericht door Ben van Wijk uit ’s-Hertogenbosch en staat momenteel onder de muzikale leiding van Jan Danckaert. Zondag 10 december geeft Benny’s Big Show Orchestra een concert in de zaal waar iedere woensdag avond hard gerepeteerd wordt.

Graag doen ze iets terug voor de gastvrijheid van Partycentrum Remise in Drunen waar ze al vele jaren welkom zijn. En dit keer gaat dat gebeuren onder de noemer: Warming up for Christmas.

Tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u gaan genieten van muziek van allerlei genres. Van Abba tot aan Santa Claus is Coming, van heerlijke ballets om bij weg te dromen via swingende en hedendaagse popsongs met zo nu en dan een vleugje jazz. Het gaat een middag worden om van te genieten.

Al vaker is er met gastkoren gewerkt en dit keer zal dat een koor zijn van formaat. Het Musical- en Popkoor Delft is een enthousiast en energiek amateurkoor bestaande uit zo’n zestig mannen en vrouwen van diverse pluimage en variërend in leeftijd tussen pakweg 25 en 55 jaar.

Van statisch koor in de beginjaren groeiden zij uit tot het koor van nu, waarbij het zingen wordt ondersteund door beweging, dans en enig theater.

Onder de bezielende en creatieve leiding van muzikale duizendpoot Félice van der Sande (dirigent en arrangeur) studeert het koor jaarlijks uitdagend gearrangeerde musical- en pop/rocksongs in, vaak vier- en meestal zelfs zesstemmig. Originaliteit en authenticiteit van het koor staan hierbij voorop.

In november 2018 staat er weer een avondvullend programma in theater de Veste in Delft op het programma. Wat u op 10 december hoort en ziet, is hier vast een voorproefje van.

Uiteraard maken we van de gelegenheid gebruik en zullen Musical en Popkoor Delft en Benny’s Big Show Orchestra samen een aantal nummers ten gehore brengen.

De entree is gratis, de aanvang 14.00 uur en Partycentrum Remise bevind zich aan de Grotestraat 267 te Drunen.

Voor meer informatie: http://www.showorkest.com en http://www.musicalenpopkoordelft.nl

Adverteren op Rosmedia?
 
X