Vrijwilligersacademie073 zoekt projectmedewerker

In april 2018 vindt de Week van de Vrijwilligersacademie073 plaats. Een scholingsweek voor ruim duizend vrijwilligers uit gemeente Vught en ’s-Hertogenbosch en toekomstige beroepskrachten (studenten). Studenten en vrijwilligers organiseren samen deze week, met ondersteuning van Galant en Avans Hogeschool. Wij zoeken voor de periode september – april 2018 meerdere vrijwillige projectmedewerkers. Wat vragen wij? Mensen die zelfstandig kunnen werken én projectmatig willen werken.

Op basis van je talent kun jij je inzetten op de werving van docenten voor de 50 workshops, de werving en inschrijvingen van alle deelnemers verzorgen, de communicatie rondom de VrijwilligersAcademie073 en/of de financiering.

Wat bieden wij? Een leuke afgebakende vrijwilligersklus met leuke collega’s. Begeleiding on the job en werk met eigen verantwoordelijkheden. We leggen de afspraken vast in een vrijwilligersovereenkomst.

Voor meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met Saskia Hordijk via email info@vrijwilligersacademie073.nl of tel. 06-11608149.

Adverteren op Rosmedia?
 
X