Spectaculaire stijging aanmeldingen Burendag

Het aantal aanmeldingen voor Burendag in ‘s-Hertogenbosch en Vught is voor het tweede achtereenvolgende jaar spectaculair gestegen en staat, met nog een maand te gaan, op 78. Dat is een stijging in deelname van 62,5 % ten opzicht van Burendag 2016. Vorig jaar was de stijging 70%. In de hele provincie Noord-Brabant hebben zich tot nu toe 1.035 buurten aangemeld voor Burendag. Galant en Mooi zo Goed zo promoten voor het tweede jaar Burendag door bewoners en organisaties te wijzen op de mogelijkheden.

Zoals de financiële bijdrage voor activiteiten en door te laten zien hoe het met de lokale deelname staat. En dat heeft effect. Het aanmelden van Burendag activiteiten kan nog steeds via http://www.burendag.nl Burendag is een initiatief van Douwe Egberts in samenwerking met Oranje Fonds. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest waarop buren gezellig samenkomen en iets goeds doen voor de buurt. Een speeltuintje opknappen, meer groen in de buurt verzorgen of een feestelijke lunch om elkaar beter te leren kennen.

Dit jaar vindt Burendag plaats in het weekend van 22, 23 en 24 september. Ondersteun of bezoek je een Burendag-activiteit? Volg de Twitter-account @Burendag073 en gebruik de hashtag #burendag073 in je berichten.

Maak je foto’s, deel ze dan op Twitter met #burendag073 of @burendag073.

Adverteren op Rosmedia?
 
X