Foto's Ted Van Der Loo

SJV KinderVakantieWeek woensdag – Dippie Doe

  • Kidz

Door Ted van der Loo. Op woensdag van deze niet meer weg te denken Rosmalense Kindervakantieweek van de SJV was er ook dit jaar de uitgaansdag en die vond dit jaar plaats in pretpark Dippie Doe in Best. Negen bussen waren nodig om de jongsten van de kleine 1100 kinderen met hun begeleiders te vervoeren. Vanaf 8.30 uur begon het al lekker druk te worden op de parkeerplaats van het OJC terrein en om 9.00 uur had iedereen een plaatsje gevonden in de voor hen bestemde bus.

De jeugd van de schoolgroepen 1 t/m 4 had een hele dag om zich helemaal uit te leven en de meegereisde ouders en vrijwilligers hadden er eigenlijk geen omkijken naar.

Degene die het af en toe wel even druk had, was ‘dokter’ Rob, die al jaren de eerste hulp verleent bij de activiteiten van de SJV. Gelukkig alleen maar een splintertje of blaartje, afgewisseld met een schaafwond of bijensteek, maar dat werd allemaal heel snel verholpen.

Het warme weer werd even onderbroken met het nuttigen van een heerlijk waterijsje en voor dat men het wist, moest er weer richting Rosmalen gereden worden waar tientallen ouders hun kroost weer op stonden te wachten.

Adverteren op Rosmedia?
 
X