Sea First organiseert Sea the Future

Stichting Sea First organiseert op 8, 9 en 10 september “Sea the Future” in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze drie dagen staan de oceaan, het klimaat en onze gezondheid centraal. Een fantastisch evenement voor iedereen die interesse heeft in de wereld om ons heen. Kom luisteren, kijken, ontdekken, proeven en vooral genieten.

Vrijdag 8 september is een dag vol educatie en inspiratie. Met een ochtendprogramma voor basisschoolleerlingen, een collegetour en een inspiratieavond.

Waarop wereldverbeteraars en bedrijven elkaar ontmoeten en bijzondere verhalen gedeeld worden. Op zaterdagavond 9 september is de “Sea the Future” dinner lecture. Een avond die alle zintuigen zal prikkelen. Onder het genot van een verrassend en klimaatvriendelijk 4-gangen diner wordt u geïnspireerd en verwonderd door Dos Winkel die als onderwaterfotograaf de hele wereld heeft bereisd. Wees er snel bij want het aantal couverts is gelimiteerd. Door uw bijdrage ondersteunt u Sea First waardoor onder andere lang gewenst lesmateriaal ontwikkeld kan worden.

Zondag 10 september wordt een geweldige, gratis toegankelijke, dag vol avontuur voor het hele gezin. Maak een echte proefduik onder leiding van duikteam Herman Lieven; ‘duik‘ met dolfijnen in de VR-ruimte; maak van een aardappel een plastic bekertje of help in het walvisziekenhuis van SOS Dolfijn. Ontdek in een bijzondere tentoonstelling hoe zeewier – het voedsel van de toekomst- groeit en smaakt; bekijk de film “Down to Earth” die nog steeds volle zalen trekt of volg een lezing van één van de inspirerende sprekers.

Op de markt ontmoet u stichtingen en ondernemers die zorgen voor een betere, gezondere wereld. De gemeente is aanwezig om te adviseren over subsidie om uw woning meer duurzaam te maken. Ook zijn diverse duurzame bouwinnovaties te zien. Geniet van een klimaatvriendelijk hapje of drankje bij een van de foodtrucs of stands. Eregast op zondag is de 12-jarige Abel. Hij is een ambassadeur van “17doelendiejedeelt”. Zijn doel is doel nr.14: gezonde oceanen, zeeën en rivieren. Zie http://www.17doelendiejedeelt.nl

Deze dag wil je niet missen. Dit evenement zal inspireren en waarschijnlijk aanzetten tot actie.

Toegang op vrijdag en zondag is gratis. Dinner lecture op zaterdag: prijs per couvert op aanvraag

Voor meer informatie of deelname aan het programma, kijk op http://www.seathefuture.nl

Adverteren op Rosmedia?
 
X