Pax Kinderhulp Als je om kinderen geeft

Pax Kinderhulp organiseert al meer als 50 jaar vakanties voor kansarme kinderen. Zij worden uitgenodigd voor enkele weken vakantieplezier. Geen dure uitjes of luxe fratsen, maar gewoon een periode waarin rust, liefde en geborgenheid in een gezin centraal staat. Pax Kinderhulp is ook dit jaar weer op zoek naar gastouders/gastgezinnen, die heel gewoon willen meedoen aan een periode van rust en onbezorgdheid. De kinderen, in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar, komen naar Brabant om even weg te zijn uit hun thuissituatie.

Fijn meedraaien in een gezin en samen spelen met andere kinderen. Een keer gaan zwemmen, lekker voetballen of met poppen spelen, dat is pas vakantie voor deze kinderen. Voor een goede relatie is geen uitgebreide taalkennis nodig. We zien dan ook dat de kinderen meerdere jaren opnieuw worden uitgenodigd en ook weer graag komen. De kinderen waarover het hier gaat komen uit Berlijn. ‘Berlijn’ zult u zeggen, dat is toch die prachtige stad met veel luxe en weelde?

Inderdaad Berlijn wordt door heel veel toeristen bezocht. En zij zien daar de prachtige gebouwen en monumenten. Maar………achter deze façade liggen de minder mooie wijken, de volksbuurten waar veel kinderen te maken hebben met geweld, ruzies, drankmisbruik, agressiviteit en ga zo maar door. Ze komen uit gezinnen en kindertehuizen.

Als u meer wilt weten, aarzel dan niet, pak de telefoon en vraag vrijblijvend om meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Wanneer komen de kinderen? Pasen 2018 24 maart t/m 6 april Zomervakantie 2018 14juli t/m 4 augustus. Kijk op de website: http://www.paxkinderhulp.nl Informatie Els Sibbelee 073 503 19 33 e-mail sibbelee@home.nl Leny Veltien 073 503 38 25 lenyveltien@gmail.com

Adverteren op Rosmedia?
 
X