Nulandia en Sportalliantie en 55+ voetbal

In Nuland wonen 1.726 mensen van 65 jaar en ouder en in Vinkel 854. De sport- en beweegparticipatie van de senioren uit deze plaatsen blijft achter bij het gemiddelde van de gehele gemeente ‘s-Hertogenbosch. Daarom heeft de sportalliantie zich ten doel gesteld de sport- en beweegparticipatie op het niveau te brengen van (of minimaal gelijk aan) die van geheel ’s-Hertogenbosch. Daarvoor is er contact gezocht met RKVV Nulandia om 55 voetbal te organiseren. RKVV Nulandia wilde hier graag aan mee werken, en de eerste training zal al plaats vinden op 22 maart.

De trainingen zullen verzorgd worden door Erik de Rouw en Lisa de Ritter, studenten van de Fontys hogeschool in Eindhoven. Zij volgen daar de opleiding Sportkunde en lopen nu stage bij de Sportalliantie. Aan 55 voetbal kan iedereen mee doen, de intensiteit zal individueel afgestemd worden. En de deelname is gratis. Dus heb je gezonde sportieve voornemens voor dit voorjaar, meld je aan via info@sportalliantierosmalen. nl of loop gewoon even binnen bij Nulandia en vraag naar Mark Dielissen.

De trainingen worden gegeven op 5 donderdagen, 22 en 29 maart en 5,12 en 19 april van 9.30 tot 11.00 uur zoals gezegd bij RKVV Nulandia.

Adverteren op Rosmedia?
 
X