Popmusicalkoor

Nieuw pop- en musicalkoor in Rosmalen

Op woensdag 13 september a.s. is er een gratis informatieavond over de oprichting van een nieuw pop- en musicalkoor in Rosmalen. Er wordt niet met notenschrift gewerkt en er wordt ook niet aan een stemtest gedaan. Het repertoire bevat pop- en musicalsongs van de jaren 60/70 tot heden. Te denken valt aan songs van Robbie Williams, Maroon 5, Krezip, Racoon, Marco Borsato en musicalsongs uit bijvoorbeeld Sister Act, Hair, Miss Saigon, Abba en Grease. Er wordt gewerkt met muziekbanden die door professionals zijn ingezongen.

De 3/6 stemmige arrangementen worden als MP3 bestand verstrekt. Iedereen vanaf 16 tot 65-plus is hartelijk welkom.

Aansluitend is er op woensdag 20 september een probeer workshop voorzien waar de mensen die zich op de informatieavond hebben ingeschreven en de benodigde materialen hebben ontvangen, kunnen ervaren hoe het is om in een koor, dat gebruik maakt van een professioneel audio vocaal systeem, te zingen.

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen € 7,50 p.p. Dit bedrag dient u bij inschrijving op de informatieavond te betalen. Mensen die zijn verhinderd om op de informatieavond te komen kunnen zich ook per e-mail alsnog opgeven voor een probeer workshop.

De avonden zijn op woensdag 13 en 20 september in De Kentering, Dorpsstraat 54 in Rosmalen.

Vanaf 19:30 uur zijn de deuren geopend en er wordt om 20:00 uur gestart. De avonden duren tot ca. 21:30 uur.

Voor nadere informatie: email info@vocaalregionaal.nl of tel. 06 51505768.

Adverteren op Rosmedia?
 
X