Keeperstraining door John Vos

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met John Vos over de verlenging van zijn contract als keeperstrainer voor de duur van drie seizoen. Vos zal nu tot en met seizoen 2020 – 2021 verbonden zijn aan de Bossche club. John Vos is geboren op 4 februari 1987 in Winschoten. Vos begon met voetballen bij VV Geldrop, waarna hij onder andere bij Helmond Sport en FC Den Bosch (seizoen 2007-2008) onder de lat kwam te staan.

Bij FC Den Bosch geeft hij keeperstraining aan zowel de JO17, JO19, Jong FC Den Bosch als het eerste elftal. Manager voetbalzaken Wiljan Vloet is zeer content met het verlengen van de samenwerking met John Vos als keeperstrainer: ‘Met John hebben we een kundige, gretige keeperstrainer in huis. Daarnaast is hij bekend met de moderne keeperswerkwijze.

Hij heeft dit seizoen bewezen een toegevoegde waarde te zijn voor zowel de technische staf van het eerste elftal, als de elftallen van het profplan van de FC Den Bosch Jeugdopleiding. Het verlengen van de samenwerking met John als keeperstrainer zorgt voor continuïteit en duurzaamheid binnen de voetbaltak van FC Den Bosch.’

Adverteren op Rosmedia?
 
X