Foto's Rob  Hoogeboom

Heropening Windkracht 5 door wethouder Kagie

Wethouder Paul Kagie heeft zondag 10 december 2017 de heropening verricht van het multicultureel wijkcentrum Windkracht 5 in de wijk de Groote Wielen te Rosmalen.

Er is nog steeds een grote vraag vanuit de bewoners in de wijk om WK5 voor een groter publiek op vaste uren open te hebben. Vaak wil men eigenlijk alleen een sociaal een gezellig samenzijn hebben in de vorm van een drankje en een hapje.

De ideeën en uitvoering daarvoor zijn wat beter uitgewerkt door o.a. vaste personen aan te stellen. Er is ook mogelijkheid om in de dag uren sportactiviteiten te ondernemen zoals boksen voor vrouwen, kickboksen voor kinderen tot 12 jaar.

Overigens kunnen volwassenen zich hiervoor opgeven als men behoefte heeft aan dit soort sportbeoefening. Er is een mogelijkheid om aan verschillende dansstijlen mee te doen zoals salsa, zumba , bachata en kizomba.

Maar ook bijv. zwangerschapsgym en babymassage is al mogelijk.

Er is ook een naaiclubje waar men zeer artistiek omgaat met naald en garen. Gewoon binnen lopen en een boek lezen of een spel gaan doen is mogelijk. Dankzij een wifi ringleiding kan men op de laptop aan de slag.

Er zijn diverse ruimtes die men kan huren voor o.a. vergaderingen en bijeenkomsten.

Men kent ook het Buurteam waar men voor allerlei vragen terecht kan op het gebied van relaties , financiën, opvoeding en gezondheid.

Als men een activiteit wil organiseren of werk maken van een hobby of passie, achter de bar staan , het delen van kennis.

Het wijkcentrum Windkracht 5 is er voor en door de wijk. Met de hulp en enthousiasme van de bewoners heeft het recht om te bestaan.

Men kan meer informatie vinden op http://www.windkracht5wijkcentrum.nl

of direct al contact opnemen via email info@windkracht5wijkcentrum.nl .

Adverteren op Rosmedia?
 
X