Gemeentesecretaris op erepodium

Gemeentesecretaris Irma Woestenberg uit de gemeente ’s-Hertogenbosch is op het erepodium geëindigd bij de prijsuitreiking voor de ‘Overheidsmanager van het Jaar’ voor 2017. 35 Overheidsmanagers deden mee met de verkiezing. Het thema was: ‘Wie durft in de wind te staan?!’.

Irma Woestenberg: “Ik vind de eervolle plek een waardering voor het “management van de lange lijn”. ’s-Hertogenbosch staat al jaren in de top van de grote gemeenten van Nederland.

Wij hebben een organisatie die al meer dan 25 jaar meegaat. We hebben daarmee een fundament van vertrouwen, stabiliteit en continuïteit. Op die basis veranderen en verbeteren we permanent. Want strategie betekent: steeds weer inspelen op veranderingen in de omgeving om succesvol te blijven. En dat betekent óók dat je de organisatie steeds opnieuw moet instellen.” In de finale koos de vakjury voor de kandidaat Gerard Bakker van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (Bestuursvoorzitter).

De Stichting Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar volgt de beste managers van de Nederlandse overheid op de voet.

Leidinggevenden met uitzonderlijke managementkwaliteiten en een stevige verantwoordelijkheid. Alleen zij maken kans op nominatie en verkiezing door een zware vakjury.

Adverteren op Rosmedia?
 
X