Doe mee met de collectieve zorgverzekering

De gemeente heeft een collectieve zorgverzekering afgesloten met CZ en VGZ. U bent dan beter verzekerd voor minder geld.

De collectieve zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. U krijgt korting op de pakketten en de gemeente betaalt mee aan de premie.

De zorgverzekeraar accepteert de aanvraag, ongeacht uw gezondheid.

Voorwaarden – U woont in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. – U bent verzekerd of gaat u verzekeren bij CZ of VGZ en u hebt geen achterstand met betalen. – U hebt (samen met uw partner) een netto-inkomen tot 130 procent van de bijstandsnorm en weinig vermogen. Kijk op <A HREF="http://http://www.gezondverzekerd.nl” TARGET=”_blank”>http://http://www.gezondverzekerd.nl of dit voor u geldt. Wethouder van Olden vindt het belangrijk dat ook mensen met een laag inkomen goed verzekerd zijn.

“Met de collectieve zorgverzekering kiest u de zorg die bij u past. U kunt zich uitgebreid verzekeren voor minder geld. Dit is vooral interessant als u hoge medische kosten hebt bijvoorbeeld door een chronische ziekte of handicap”.

Aanmelden kan tot en met 31 december 2017. Ga naar <A HREF="http://http://www.gezondverzekerd.nl” TARGET=”_blank”>http://http://www.gezondverzekerd.nl en kies ’Gemeente ’s-Hertogenbosch’. Kies het pakket dat het beste bij u past. Hebt u hierbij hulp nodig? Ga dan langs bij het wijkplein bij u in de buurt.

Medewerkers van het wijkplein helpen u graag. De openingstijden van de wijkpleinen staan op www.divers.nl

Met vragen over de pakketten kunt u bellen naar CZ tel. 088 555 77 77 of VGZ tel. 0900 779 97 71.

Kijk op www.s-hertogenbosch.nl voor meer informatie.

Adverteren op Rosmedia?
 
X