Foto's Ted Van Der Loo

Derde Jeroen Bosch dweilfestival

Door Ted van der Loo

Zondag 3 september 2017 was de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch wederom The Place To Be, als je tenminste hield van goed stuk muziek, gezelligheid en even lekker een mooi dagje uit om te genieten van het mooie weer. Want naast een diversiteit aan orkesten afkomstig uit het hele land, verdeeld in een wedstrijdklasse en gezelligheidsklasse, waren ook nog eens alle winkels geopend.

Op twintig podia verspreid over de binnenstad, werden door 73 deelnemers optredens van 20 minuten verzorgd van 12.00 tot 17.40 uur en probeer als fotograaf maar eens een reportage te maken van /300 optredens.

De eer van Rosmalen werd hoog gehouden door c.c. de Kèpkes die met een voltallige kapel vier prachtige optredens heeft verzorgd. Gezamenlijk werd tegen 18.00 uur afgesloten met ‘We’ll Meet Again’, waarna er nog een optreden was van John de Bever.

Hier zo maar een greep uit vele plaatsen waar de deelnemers vandaan kwamen: Eindhoven, Rijen, Helmond, Berlicum, Geldrop, Delft, Oldenzaal, Rosmalen, Utrecht, IJsselstein, Waalre, Den Bosch, Oudenbosch, Westervoort, Venlo, Voorschoten en Zwolle.

Foto’s Ted van der Loo

Adverteren op Rosmedia?
 
X