Den Bosch Goes A Cappella

  • Uit

Den Bosch Goes A Cappella is een muziekfestival waar vele muziekliefhebbers komen zingen, kijken en luisteren naar de vele variaties van a cappella. Zo’n dertig kleine en grote ensembles brengen a cappella muziek in de breedste zin van het woord. Je wordt meegenomen van renaissance en klassiek tot pop, rock, jazz, gospel en wereldmuziek.

Naast deze optredens worden ook workshops en masterclasses gegeven door Babz Verhoeven (Vocal Coach met specialisme Vocal Emergency.

Babz geeft gastlessen aan conservatoria en is eigenaresse van Vocalized). Workshops en masterclasses worden ook gegeven door Marlies Janssens (ervaren coach volgens de Lichtenberger methode), Lieve van Tuijl (docent en regisseur koren en muziektheater).

Rogier IJmker (ervaren A cappella muzikaal leider en arrangeur) zal alle deelnemers en jongeren voor het speciaal voor jubileumfestival Den Bosch Goes A Cappella gearrangeerde “Celebration”enthousiasmeren.

Jongeren maken kennis met a cappella en kunnen tussen de workshops door een kijkje nemen bij de vele groepen die zich presenteren in diverse zalen. Meer informatie en aanmelden vanaf 12 jaar via http://www.denboschgoesacappella.nl

Het festival zal op 24 september om 10.30 uur officieel worden geopend. Perron-3 zal met 6 zalen een waar muziekpaleis zijn en rond 18.30 uur zal het evenement worden afgesloten met de uitreiking van de felbegeerde ‘Bossche Bol’.

Als slotact komen de The Jukeboxboys, http://www.thejukeboxboys.nl bekend van o.a. de Efteling en regelmatig bij Q-music te horen, deze dag spetterend afsluiten.

Entree voor alle zalen en workshops is slechts € 12.50. Kijk voor meer informatie over het dagprogramma en toegangskaarten (met kortingsacties) op de site http://www.denboschgoesacappella.nl Ervaar de mogelijkheden van je stem tijdens het DBGA muziekfestival.

Adverteren op Rosmedia?
 
X