Autismecafé 073

Het autismecafé is de plek om ervaringen uit te wisselen en waar je informatie kan opdoen op het gebied van autisme. Wij nodigen, vooral ouders, familieleden en andere belangstellenden uit deel te nemen aan deze avond op maandag 12 maart. van het autismecafé 073. Het thema van deze avond is ‘Autisme en Meisjes’. Gastspreker van vanavond is Janneke van Bockel, schrijfster van onder andere IJskastmoeder en uitlegmoeder over haar dochter met Autisme.

Daarnaast is Janneke ouderschapsdeskundige en geeft ze vaak trainingen en lezingen over ouderschap bij autisme. Ze zal deze avond een openhartige inkijk geven in haar leven en ons ook tips mee kunnen geven. Peter Gielissen, de vaste gespreksleider, gaat vanavond met Janneke in gesprek.

Zoals u van ons gewend bent, is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van persoonlijke ervaringen.

Lunchcafé In de Roos, Zuiderparkweg 282 te ‘s-Hertogenbosch.

Zaal is open vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur, einde om 22.00 uur. Toegang is gratis, aanmelden hoeft niet. Bij vragen kunt u contact opnemen via autismecafé073@outlook.com

Adverteren op Rosmedia?
 
X