Mannenkoor T-SiNG! Uit Tilburg

10e Editie Int. Barbershop Ontmoetingsfestival

  • Uit

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2017 vindt de 10e editie van het Internationaal Barbershopfestival plaats in ’s-Hertogenbosch. Het is het grootste Barbershopspektakel van Europa.

Het festival start op vrijdagavond met een feestelijk openingsconcert in de Grote Kerk. De beste koren en kwartetten van 2017 uit Nederland presenteren zich daar in een geweldige show. Als speciale gasten zijn het koor Strictly A Cappella uit Engeland en het kwartet Klangküsse uit Duitsland.

Het organiserend koor Duketown Barbershop Singers uit ’s-Hertogenbosch opent het concert om 20:00 uur. Op zaterdag komen ongeveer 800 zangers en zangeressen uit binnen- en buitenland naar ’s-Hertogenbosch. Na de Officiële Opening om 11:30 uur in het Jheronimus Bosch Art Center begeven de koren en kwartetten zich naar het gemeentehuis op de Markt. Om 12:45 uur vindt daar een aubade plaats voor de vertrekkende burgemeester. Daarna verspreiden de deelnemers zich over de binnenstad.

Van 13:00 – 16:30 uur zingen zij op 16 sfeervolle locaties waaronder de Grote Kerk, het Atrium van de Muzerije, de paleistuin van het Noordbrabants Museum, de Bibliotheek ’s-Hertogenbosch, het SintJansmuseum Noorderportaal St.Jan en de binnentuin van sociëteit De Zwarte Arend. Deze optredens zijn voor het publiek gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er die middag 4 flashmobs te zien. Het festival wordt om 17:00 uur afgesloten met een Afterglow in de historische gewelven van het Golden Tulip Hotel Central.

Entree is € 5,50 inclusief 2 consumpties.

Meer informatie over het programma van beide festivaldagen en verkoop tickets à € 15,00 voor het vrijdagavond concert: http://www.barbershopfestival.nl

Adverteren op Rosmedia?
 
X